Netwerkontbijt GIDS Leidersnetwerk Leiden e.o.

Datum:
18 mei 2018

Tijd:
07:30 - 09:30

Locatie:
lunchcafé DEKSELS!


Beschrijving evenement:

Wij nodigen u van harte uit voor de 14e netwerkontbijt-bijeenkomst van het GIDS Leidersnetwerk Leiden e.o. (GIDSL):

  • Op vrijdag 18 mei 2018, van 7:30 tot 9:00 uur;
  • et Henk Willem van Dorp, een succesvol ondernemer in de installatiesector*. Hij combineert het leveren van een bijdrage aan een duurzame samenleving aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De markt beloont hem met prachtige groei- en winstcijfers. Hij deelt met ons zijn motieven en geheimen.
    *Van Dorp, begonnen in 1985 met 10 medewerkers, heeft het bedrijf uitgebouwd tot een technisch dienstverlener met ruim 1000 medewerkers in 15 vestigingen in Nederland, waaronder in Leiden.
  • In lunchcafé DEKSELS! Granaatplein 1 2332LG Leiden (biedt werk aan mensen met een (verstandelijke) beperking en is gemakkelijk per fiets, openbaar vervoer en auto bereikbaar). 

Een inspirerend en verbindend platform voor lokale leiders en bestuurders uit bedrijfsleven, colleges en gemeenteraad, onderwijs, kerk, wetenschap, zorg, welzijn, kunst, cultuur, die zich – op hun eigen plek en gezamenlijk – inzetten voor een betere samenleving!

Wij zien er naar uit u te kunnen begroeten. 

U kunt zich aanmelden via deze link of doe een impressie en/of verdere informatie op over de missie en visie van GIDSL. Na aanmelding ontvangt u ook de lijst van betrokkenen.

In afwachting van uw aanmelding en met vriendelijke groet van het organiserend comité GIDS Leidersnetwerk Leiden e.o.
Hester Tjalma, Marijke van Pernis, Hein Griffioen, Elly Mulder, Pieter Kleingeld en Jan Kruidhof

Stichting Voor Elkaar Leiden
Postbus 1131, 2302 BC LEIDEN
www.VoorElkaarLeiden.nl