Vooraankondiging GIDSnetwerk Children Asking Gala 2018

30-10-2017

(Vooraankondiging)

Gala-avond 2018

Save the Date : 26 maart 2018

Geachte Mevrouw / Mijnheer,

In de sfeervolle ambiance van het Hilton in Soestduinen vindt de Gala-avond 2018 plaats voor het goede doel van de Stichting Children Asking plaats. GIDSnetwerk nodigt u van harte uit zich aan te melden voor deze fantastische avond met zeer aansprekende sportieve gasten en muzikaal top entertainment.

Voorlopige Programmering

Eric en Melina Botteghin

Eric en Melina Botteghin

Dywel Braaf

Dywel Braaf

Jonathan Vroege

Jonathan Vroege

 

 

 

 

 

Feyenoordtafel met Eric Botteghin

De Braziliaanse rots in de branding van de Feyenoord verdediging Eric Botteghin (30) zal met enkele collega’s plaatsnemen aan één van de prachtig gedekte tafels. Eric en zijn vrouw Melina zullen als ambassadeurs van Children Asking vertellen over hun bezoek aan de favella’s in Sao Paulo

Dywel Braaf (18) winnaar van de 2e prijs op het Prinses Christina Concours 2014 is een briljant pianist die zelf geschreven verbluffende composities ten gehore zal brengen.

Jonathan Vroege (23) winnaar van de Pia Douwes Special Talent Award en hoofdrolspeler (Simba) in The Lion King zal u omver blazen met zijn vocale talent.

Jan van den Bosch is wederom bereid gevonden namens ons uw gastheer te zijn en Erik Smithuis zal de rol van veilingmeester van zeer interessante items op zich nemen. Het wordt weer een prachtige avond waarop u en uw gasten het goede doel stijlvol kunnen steunen.

Wilt u getuige zijn ? Zet het in uw agenda en wacht nadere berichtgeving af. Of nog liever, meldt u alvast aan via ons emailadres secretariaat@childrenasking.com.

Namens de besturen

Stan Uyland

GIDSnetwerk
www.gidsnetwerk.nl

Eric Visser

Children Asking
www.childrenasking.org

Blue zone voor gezond leven

23-10-2017

Samen met  Tjitske Volkerink ( bekend van EO en andere christelijke radio en tv zenders)  om een plek te maken in Nederland  waarbij wij de Christelijke traditie doorzetten : “Samen wonen, samen bidden en samen zorgen.” Wij zien een “nieuw monastiek” project, waarin christelijk geloof de bron is voor innovaties op het gebied van gezond leven, het samenbrengen van verschillende soorten holistische zorg, hoogwaardige vorm van ouderenzorg, gecombineerd met sociaal ondernemen en ecologisch verantwoord en duurzaam leven. Een “Blue Zone” voor gezond leven… met aandacht voor de hele mens, naar lichaam, ziel en Geest met als doel ook de rest van kerkelijk ( christelijk ) Nederland hierin mee te nemen door trainingen en cursussen te geven.

 

Zou je mee willen denken/doen ? 

Inspirerende Prinsjesdagontbijt in Soest

Jongeren uit bepaalde wijken in Soest hebben de grootste mogelijke moeite om een baan of stage te vinden. Tijden het inspirerende prinsdagontbijt! Hebben ondernmers in Soest en omgeving de helpende hand uitgestoken.

GIDSnetwerk, Samen met Stichting Balans, Soester Zakenkring , ONSnetwerk, Griftlandcollege, Raad van Kerken, Wij zijn Soest en Stichting Reconnact organiseerde en /of ondersteunde het Prinsjesdagontbijt in Soest. Oproep: iedereen moet mee helpen om jongeren een kans te geven op de arbeidsmarkt !

Succesvol kampvuuravond voor mannen in Soest

06-02-2017

Ondanks dat de spreker van de avond Eppo Bruins helaas zich moest afmelden door het noodzakelijk aanwezig zijn bij het debat van aftredende minister van de Steur. Is de avond toch met succes doorgegaan zonder spreker. De aanwezigen circa 30 mannen hebben van een heerlijk stampot maaltijd genoten en lang nagetafeld en gesproken en gediscussieerd over tal van onderwerpen.

Lijkt het je gezellig om een kampvuuravond(en) mee te maken? Waarbij mannen onder elkaar, luisteren naar een spreker, elkaar onder een hapje en drankje ontmoeten en praten en discussiëren over allerlei onderwerpen. Hou dan onze website en facebookpagina in de gaten.

Visie GIDSnetwerk is uitgewerkt

05-12-2016

De nieuwe visie van GIDSnetwerk is na veel gesprekken en bezinning tot uitwerking gekomen.

Stan Uyland heeft de afgelopen tijd met tal van mensen gesproken en gespard over de nieuwe visie. Hierdoor is de visie van GIDSnetwerk weer aangescherpt en bestand gemaakt voor de toekomst. Zodat we als GIDSnetwerk(en)  verder kunnen werken aan vitale gezinnen en een vitale samenleving.

De nieuwe aangescherpte visie is hier te lezen. Nieuwe Visie GIDSnetwerk

GIDSnetwerk ondersteunt het nieuwe fonds Tienermoederfonds

07-11-2016

Op 5 november jl. zijn de ChristenUnie en Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK) gestart met het inzamelen van geld voor het nieuwe fonds Tienermoederfonds. Om de tienermoeders een steuntje in de rug te geven, helpt het fonds de moeders bij het oplossen van hun geld- en huisvestingsproblemen. De zogenoemde ‘randvoorwaarden’ bij het krijgen van een kind.

GIDSnetwerk ondesteunt dit fonds doormiddel van het beschikbaar stellen van de netwerken die het heeft op lokaal niveau.

Tienermoederfonds
Tienermoederfonds wil ondersteuning bieden door het leveren van tijdelijke financiële en praktische ondersteuning bij bijvoorbeeld het regelen en inrichten van een woonruimte en de babyuitzet; het gaat dus om de ‘randvoorwaarden’ bij het krijgen van een kind. Mogelijk wordt een deel van de financiële ondersteuning in sommige gevallen geleverd in de vorm van een renteloze lening, zodat met hetzelfde geld meerdere jonge moeders geholpen kunnen worden.

Zie: factsheet-tienermoederfonds

Bezoek en geef: Tiendermoederfonds