Benefietgala GIDSnetwerk

HET GIDSNETWERK BENEFIETGALA | MAANDAGAVOND 3 OKTOBER 2022

WAT EEN KANS!

Investeren in een hoopvolle toekomst voor jongeren


Doel

De opbrengst van het benefietgala is ten bate van een optimale investering in de toekomst van jongeren in kansarme situaties.


Waarom dit gala?

De tweedeling tussen kansarm en kansrijk manifesteert zich overal: in het gezinsleven, leefstijlen, buurten, de gezondheidszorg, het verenigingsleven en het onderwijs. Kansenongelijkheid neemt toe in de samenleving en dat heeft een enorme weerslag op jongeren. Daarom komt GIDSnetwerk in actie en organiseert het benefietgala ‘Wat een kans!’ Een avond waar het bieden van een hoopvolle toekomst aan jongeren centraal staat.

Ondernemers en leiders zijn van harte uitgenodigd voor dit exclusieve gala op maandagavond 3 oktober 2022. De avond wordt gefaciliteerd door het AFAS Theater Leusden. Als gast kunt u deze avond uw hart ophalen aan culinaire heerlijkheden, netwerkmogelijkheden met aanwezige leiders en ondernemers, muzikale verrassingen en inspirerende speeches.

Voor de dresscode is het advies tijdens het gala Black Tie

WE ZIJN UITVERKOCHT


Programma

 • Welkom
 • Optreden Trinity
 • Presentatie Goede doelen
 • Voorgerecht
 • Speech Prinses Laurentien van Oranje
 • Optreden Trinity
 • Hoofdgerecht
 • Verhalen van jongeren over wat het betekent wanneer je kansen krijgt.
 • Veiling
 • Dessert
 • Afsluitende woorden en optreden Trinity

Bekijk hier de Veilingcatalogus voor alle veilingstukken

Gastspreekster
Prinses Laurentien van Oranje

De prinses zet zich al ruim 20 jaar in voor kansengelijkheid op verschillende gebieden, waaronder kinderen die opgroeien in armoede. Zij zal aanwezigen op verbindende en prikkelende manier inspireren over de vraag: Kansengelijkheid: hoe bereiken we dit samen?

Presentator
Jan van den Bosch

Studeerde o.a. “Massamedia en communicatie” aan het Queens’ College in Cambridge, “zending en theologie” aan het All Nations Christian College te Hartfordshire in Engeland. 25 jaar was hij grotendeels hoofd van de afdeling jongerenprogramma’s. Vandaag de dag runt hij ‘the Company Media Producties’ en reisorganisaties binnen en buiten de Europese Unie. Daarnaast presenteert hij wekelijks het programma ‘Hour of Power’.

Live muziek
Trinity

Bekend om hun muzikale veelkleurigheid verzorgen de jongens van de band Trinity de muzikale invulling van de avond. Zij weten kleine en grote menigten in beweging te brengen en zowel groepen als werelden met elkaar te verbinden door hun muziek.


CREDOHUIS

Credohuis zet zich in voor de opvang en begeleiding van dak- en thuisloze jongeren om hen tot bloei te brengen.

STICHTING ANNE-BO

Streeft naar kansengelijkheid voor meisjes die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze doelen en dromen te verwezenlijken.

GIDSNETWERK

GIDSnetwerk wil graag voorkomen dat jongeren in het zorgstelsel terecht komen. Met steun is het mogelijk een preventieprogramma voor ouders, kinderen en jongeren beschikbaar te stellen om gezinnen te helpen bouwen aan een sterk fundament.


Quote

“Wat is er mooier dan te investeren in dat waar jongeren hun langste tijd nog zullen doorbrengen… hun toekomst.”


Door wie

Het GIDSnetwerk benefietgala georganiseerd door een toegewijd team van professionals: Jet Weigand-Timmer, Erik Smithuis, Herman Zondag, Gijsbertjan van de Pol, Hanna van der Horst, Jan van den Bosch, onder leiding van GIDSnetwerk voorzitter Stan Uyland.