Children Asking GIDSnetwerk Gala 2020 uitgesteld

Datum:
30 maart 2020

Tijd:
17:00 - 22:00

Locatie:
AFAS Da Vinci Theater


Beschrijving evenement:

Zie nieuwe datum Gala Children Askint GIDSnetwerk 2020


Aan alle betrokkenen bij het Gala van Children Asking en GIDSnetwerk

Beste mensen / Lieve vrienden,

Boven ons gestelde overheden hebben opgedragen bijeenkomsten van meer dan 100 personen tot 31 maart 2020 af te gelasten. Wij hebben begrip voor deze maatregel en willen ook niemand een verhoogd risico laten lopen op het Coronavirus of de verspreiding daarvan.

Als gevolg hiervan moeten wij u daarom melden dat het op 30 maart 2020 geplande Gala van Children Asking en GIDSnetwerk bij AFAS in Leusden tot nadere mededeling wordt uitgesteld.

Wij hopen zeer dat mensen herstellen van dit virus en dat er weer een gezonde stabiele gezondheidssituatie ontstaat. Heel graag benaderen wij u alsdan om een nieuwe datum bekend te maken voor het Gala 2020.

Wij hopen op uw begrip voor dit uitstel en op uw niet aflatende steun voor onze stichtingen.

Met een hartelijke groet,

Organisatiecomité: Eric Visser en Sjaak de Winter (ChildrenAsking), Stan Uyland en Jet Weigand (GIDSnetwerk), Erik Smithuis en Jennifer Dennison.


De besturen van Children Asking en GIDSnetwerk hebben de eer u uit te nodigen voor de 13e benefiet Gala-avond op maandag 30 maart 2020 bij AFAS in Leusden.

Op deze avond staan de kinderen in de Brazilliaanse favela’s centraal samen met het PEDE-project dat zorgt voor orde, regelmaat, veiligheid en onderwijs in de levens van deze kinderen. Klik hier voor een impressie van PEDE

Graag ontvangen wij u in het AFAS Da Vinci Theater waar we u een schitterend programma aanbieden met hoofdspreker spreker Prof. Dr. Jan Peter Balkenende, hoogleraar, politicus van het Christen-Democratisch Appèl en voormalig minister-president van Nederland. 

Laat u meeslepen in ’s werelds mooiste klanken door verrassend muzikale ontdekkingen: een ode aan de grote componisten ter wereld. 

De avond staat onder de bezielende leiding van Jan van de Bosch. Er is weer een prachtig veiling met aantrekkelijke kavels. Veilingmeester en top-ondernemer Erik Smithuis zal een interactieve en amuserend veiling verzorgen. Het diner wordt op hoogstaande culinaire wijze verzorgd door Chef-kok Thijmen.

Programma Gala-Avond 17:30 uur : Ontvangst met borrel en muziek 18:15 uur : Opening en welkom in het theater door Jan van de Bosch en Herman Zondag 18:30 uur : Inhoudelijk programma met muzikale ontdekkingen, hoofdspreker spreker Prof. Dr. Jan Peter Balkenende, interview bijzondere ondernemerspanel en inspirerende bijdrage AFAS Foundation 19:30 uur : Diner in de foyer met muziek 21:00 uur : Veiling door Erik Smithuis 22:30 uur : Verwachte eindtijd

Digitale Aanmelden U kunt dit doel steunen door voor €1.500,- een tafel af te nemen met 10 couverts voor uw gasten, of een los couverts voor €175,- Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld en wij begroeten u graag tijdens dit fantastisch event! Wilt u dit niet missen? Schrijf u dan zo snel mogelijk in. De eerste persoon die zich als eerst inschrijft voor een tafel is tevens eigenaar van de tafel. Dit betekent dat op de inschrijfpagina uw bedrijfsnaam of naam komt te staan, zodat uw gasten zich vervolgens hierop kunnen inschrijven. Om ervoor te zorgen dat dit goed verloopt tijdens de veiling, willen we je vragen jouw gasten in te schrijven uiterlijk voor 23 februari.

Stuur een email of meld u hier aan. Wij danken sponsor AFAS voor het mede mogelijk maken van deze avond Organisatiecomité: Eric Visser (Children Asking), Stan Uyland en Jet Weigand-Timmer (GIDSnetwerk), Erik Smithuis den Jennifer Dennison.

 

Aanmelden

Er kunnen geen aanmeldingen meer worden geplaatst voor dit evenement.