Platformontbijt Amersfoort

Datum:
05 november 2020

Tijd:
07:00 - 09:00

Locatie:
Het Kloosterhotel


Beschrijving evenement:

In onzekere tijden als waarin wij nu leven, zijn juist de maatschappelijke organisaties en kerken het hardst nodig. De landelijke christelijk geïnspireerde organisaties met een lokale vertegenwoordiging en kerken doen fantastisch werk om de vele noden te helpen oplossen. Dat roept de vraag op: In welke mate kunnen alle lokale inspanningen nog beter tot hun recht komen als er meer onderling wordt samengewerkt? Te denken valt aan afstemmen en coördineren.

Om die vraag te beantwoorden organiseren wij een ontbijt sessie op 5 november 2020 van 7 tot 9 uur in de morgen in het klooster te Amersfoort, 033 467 8700, Daam Fockemalaan 10, 3818 KG Amersfoort.

Als speciale gastspreker zal spreken: James Kennedy (1963), Amerikaan met Nederlandse moeder, is een gerespecteerd historicus die furore maakte met zijn boek over Nederland in de jaren zestig, Nieuw Babylon in aanbouw. Hij is voorzitter van de commissie die de canon van de Nederlandse geschiedenis heeft herzien. Hij was hoogleraar geschiedenis in Amsterdam en is nu decaan van het University College in Utrecht.

Wij zien uit naar een interessante en nuttige bijeenkomst.

initiatiefnemers
ChristenUnie
GIDSnetwerk
Present

 

Aanmelden