Prinsjesdagontbijt Soest

Wanneer

29 september 2023    
07:00 - 09:00

Waar

Ontmoetingscentrum De Klarinet
Klarinet 39, Soest, 3766 GH

Event Type

Het is inmiddels een traditie in Soest en Soesterberg: het Prinsjesdagontbijt. Alweer voor de 17e keer organiseert Gidsnetwerk deze inspirerende ontbijtbijeenkomst.

Zoals elk jaar komen lokale leiders en betrokkenen uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de politiek en andere organisaties bijeen om met elkaar te spreken.

Het ontbijt wil een duurzame broedplaats zijn van haalbare ideeën en concrete oplossingen voor het samen bouwen aan een vitale samenleving!

het Prinsjesdagontbijt Soest zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 29 september 2023 in Ontmoetingscentrum De Klarinet, Klarinet 39, Overhees. Het centrale thema is dit jaar Eenzaamheid. Wij zijn bijzonder verheugd met de komst van de volgende sprekers: Monique Wolfskamp (adviseur aanpak Eenzaamheid van het ministerie van VWS) zal onze ceremoniemeester zijn. Bert van Leeuwen (televisiepresentator E.O. van o.a. Het Familiediner) is onze speciale gastspreker en Liesa van Aalst (wethouder Gemeente Soest) houdt voor onze gemeente een inleidende bijdrage.

In De Klarinet kunnen 40 mensen tussen 07:00 en 09:00 uur tijdens dit Prinsjesdagontbijt deelnemen aan gesprekken en dan met name over de centrale vraag: wat kunnen wij zelf, met elkaar en als samenleving doen om eenzaamheid van mensen te voorkomen of te verlichten? Ook luisteren we naar iemand die op eigen initiatief en heel praktisch contact legt en houdt met mensen die zich eenzaam voelen. De geluidsfragmenten worden tussen de sprekers door ‘gevlochten’.

Het Prinsjesdagontbijt wordt georganiseerd door: GIDSnetwerk in samenwerking met de SWOS, gemeente Soest, Stichting Balans, Stichting ReconnAct en het Fonds voor Soest.

Meer informatie 

Helga Poot – h.poot@gidsnetwerk.nl

Aanmelden

De aanmelding is gesloten.