GIDSacademy

Een sterke samenleving vereist sterk leiderschap. U wilt uw talenten op het gebied van leiderschap en maatschappelijke betrokkenheid verder ontwikkelen? Daarvoor is er GIDSacademy. Stimulerende programma’s op hoog niveau die zorgen voor diepere verbinding en nóg meer betrokkenheid in de lokale samenleving. Ervaren sprekers, trainers en coaches verzorgen leergangen, trainingen, coaching en events vanuit bijbels perspectief. Kortom: wij geven u de verbreding en verdieping die u zoekt.

Voor wie?

GIDSacademy richt zich op leidinggevenden en potentiële leidinggevenden uit de (lokale) samenleving: uit bedrijfsleven, politiek, zorg en welzijn, media, kunst en cultuur, kerk, onderwijs, wetenschap en maatschappelijke organisaties. Deelnemers aan de leergang zijn leidinggevenden vanaf 30 jaar met belangstelling voor maatschappelijke verbinding.

Leiders moeten bij de les gehouden worden, scherp blijven en gesterkt worden.
– Elco Brinkman

Waarom doen we dit?

  Obed leergang

GIDSnetwerk start vanaf 2018 een Academy die leergangen verzorgt. Er wordt in maart 2018 gestart met de Obedleergang waarin dienend leiderschap een belangrijk onderdeel is.

Meer informatie & Aanmelden