← terug naar nieuws overzicht

GIDSnetwerk introduceert de allereerste GIDx

23-10-2023

  • GIDx – 28 februari 2024, Soest, 16.00 – 18.00 uur
  • Aansluitend netwerkgelegenheid met eten en drinken

GIDSnetwerk maakt werk van een vitale samenleving. Daarom lanceert GIDSnetwerk zoals op het benefietgala aangekondigd haar allereerste GIDx op 28 februari in Soest. Een week na de verkiezingen. Je hoeft niet in de landelijke politiek te zitten om jouw omgeving meer mensgericht maken. (Het mag natuurlijk wel). Tijdens de GIDx richten we ons op gezond leiderschap voor de mensgerichte samenleving.

Gezond leiderschap voor de mensgerichte samenleving
De samenleving en de toekomst verdienen het dat we leiderschap opnieuw uitvinden. GIDSnetwerk richt zich tot de leiders die ‘de mensgerichte samenleving’ willen gaan vormgeven. Hiervoor lanceren we binnenkort de GIDSacademy. Daarom starten we met de allereerste GIDx.

Nieuw in het GIDSnetwerk: GIDx
Middels de GIDx geven we jullie graag een voorproefje van hoe hernieuwd leiderschap er uit kan zien als onderdeel van een samenleving van mensgerichte creativiteit en nabijheid.

Wat is een GIDx?
Tijdens de GIDx presenteren drie of meer sprekers achter elkaar hun GIDxTalk, gevolgd door een paneldiscussie over de vragen en oplossingen die zij presenteren. Aansluitend is er de gelegenheid om te netwerken waarbij je niet hoeft te vertrekken met een lege maag.

Houd de aankondiging in de gaten
Save the date! Zet de datum alvast in je agenda. De eerste GIDx zal drie sprekers op het programma hebben die ook plaatsnemen in het panel. Hun namen zullen binnenkort worden bekend gemaakt.

Jij ook!
GIDx is jouw kans om anderen te ontmoeten, kennis te maken met initiatieven rondom ‘de mensgerichte samenleving’, daarover in gesprek te gaan, te netwerken en te ontdekken hoe je kan kunt groeien als de mensgerichte mens en leider.

Praktisch:
Datum: 28 februari 2024
Deuren open: 15.30 uur
GIDx: 16.00 – 18.00 uur met aansluitend gelegenheid om te netwerken
Netwerken: 18.00 – 19.00-ish inclusief borrel en hapje
Locatie: in Soest
Kosten: € 77,- excl. BTW