← terug naar nieuws overzicht

GIDx: Heruitvinden van de Mensgerichte Samenleving!

01-02-2024

Ontdek de Toekomst van Leiderschap op het GIDx-Event: Heruitvinden van de Mensgerichte Samenleving!

Ben jij klaar voor een transformatieve ervaring? De wereld roept om verandering, en het is tijd dat leiders zoals jij vooroplopen in het vormgeven van een meer mensgerichte samenleving! 🌍💡

Wat kun je verwachten op het GIDx-Event?

🗣 Inspirerende Sprekers: Laat je uitdagen door de visies van drie buitengewone sprekers met verschillende ideeën over de mensgerichte samenleving. Ontdek innovatieve benaderingen, frisse perspectieven en grensverleggende inzichten die de toekomst van leiderschap zullen bepalen!

De visionaire prekers op 28 februari zijn Gertjan Segers, Arleen Westerhof en Arjan Visser.

🤝 Interactieve Gesprekken: GIDx is meer dan luisteren – we nodigen je uit om deel te nemen aan boeiende gesprekken met onze sprekers. Stel vragen, deel jouw gedachten en word een actieve deelnemer in het vormgeven van de toekomst.

🌐 Netwerken met Gelijkgestemden: Ontmoet andere visionaire leiders die ook werken aan een meer mensgerichte samenleving. Bouw waardevolle connecties, deel ervaringen en creëer samen een krachtige beweging voor positieve verandering. En geniet ondertussen van de heerlijke gerechten en verfrissende drankjes terwijl je in een informele sfeer verder praat over de ideeën die je hebt opgedaan. Het perfecte moment om te netwerken en te genieten van goed gezelschap.

Reserveer Nu!

Dus, ben jij klaar om leiderschap opnieuw uit te vinden en actief bij te dragen aan een mensgerichte samenleving? Mis dit unieke en allereerste GIDx-Event niet!

📅 Datum: 28 februari📍 Locatie: Soest

👉 Meld je Nu Aan en Maak de Toekomst Samen! 👈