Van harte uitgenodigd

Ondernemers en leiders zijn van harte uitgenodigd voor het exclusieve GIDSnetwerk benefietgala op maandagavond 30 september 2024. De avond wordt gefaciliteerd door het AFAS Theater Leusden. Door middel van de gunstige start- en eindtijd is er rekening mee gehouden dat u zoveel mogelijk FILEVRIJ kunt reizen en ook op dinsdagochtend weer fris op het werk kunt verschijnen.

Wat u kunt verwachten? Naast de inspirerende speeches, wordt u een heerlijk 3-gangendiner geboden door Afas. De jaarlijkse veiling wordt gehouden onder de bezielende leiding van Erik Smithuis, directeur van ICM Opleidingen. En de muzikale omlijsting wordt dit jaar verzorgd door niemand minder dan Iris Hond (pianiste) en Elvis E (blackgospel artist).

GIIDSnetwerk organiseert dit gala niet zonder reden. De volledige opbrengst van de veiling komt dit jaar ten goede aan de zorg voor mensen zonder thuis.

Reserveer nu

U kunt nú uw tafel voor deze exclusieve avond reserveren. Aan een tafel kunnen 10 personen deelnemen. De kosten voor een tafel bedragen 1750,- euro. De kosten voor een individuele stoelreservering bedraagt 200,- We zien uit naar uw komst!

Programma

Het GIDSnetwerk benefietgala wordt georganiseerd voor het 8e jaar op rij in het Afas Theater te Leusden. Ieder jaar gaat er een bevlogen spreker voor om het publiek mee te nemen in het thema, waaronder in 2021 Jan Peter Balkenende en in 2022 Prinses Laurentien van Oranje.
Ook dit jaar zijn we blij u een zeer inspirerend en afwisselend programma te kunnen bieden met sprekers Jan Anthonie Bruijn (voorzitter van de Eerste Kamer), Margo Merts (programmadirecteur van het Leger des Heils) en Arhin Godwin (spreker en oprichter Arhinzorg)

Tijd

Aanvang 15.30 uur

Locatie

Afas Theater
Inspiratielaan 3, Leusden

Dresscode

Bezoekers worden uitgenodigd deze avond te komen in Gala & feestelijke kleding. Tenue de Ville.

Thuis – Omdat we geloven dat iedereen de veiligheid van een thuis verdiend

In onze huidige samenleving is het thuis van vele mensen op dit moment ernstig in het gedrang. Waar de één in de rijke mogelijkheid is om een thuis voor zichzelf te creëren, zijn er velen die deze mogelijkheden op dit moment niet hebben.
Denk aan het groot aantal mensen die noodgedwongen hun huis moest verlaten door oorlog of natuurrampen, de mensen op de wachtlijst door het gebrek aan huurwoningen op de woningmarkt, het grote aantal kinderen en jongeren dat op dit moment uit huis geplaatst is en het grote aantal Nederlanders dat dak- en thuisloos is geraakt door energieprijzen die niet meer betaalbaar zijn.

Thuis
Het thema ‘Thuis’ is een rode draad in de maatschappelijke kwesties die spelen op dit moment. Daarom organiseert GIDSnetwerk een benefietgala met het thema ‘Thuis’. Met de opbrengst van de avond zullen zoveel mogelijk mensen ondersteund worden in het ontvangen van opvang en onderdak. Om thema en boodschap te laten weerklinken deze avond, nodigen wij u als GIDSnetwerkcommissie graag uit als gast deze avond.

Jan Anthonie Bruijn

voorzitter van de Eerste Kamer

Godwin Arhin

Pedagogisch specialist, spreker, oprichter Arhinzorg

Margo Merts

Programmadirecteur Leger des Heils

Elvis E

Blackgospel artist

Iris Hond

Pianist

Het benefietgala wordt georganiseerd om 3 redenen:

  1. om te verbinden met elkaar
  2. om kennis op te doen (onder andere middels uw bijdrage)
  3. om te geven en delen

Elk jaar wordt er een goed doel gekozen ofwel nationaal of internationaal. Dit jaar zet GIDSnetwerk zich in om via de organisaties ‘Leger des Heils’, de Iris Hond Foundation en Arhinzorg mensen die geen dak of thuis hebben weer van een thuis of zorg te kunnen voorzien. Middels uw reservering draagt u al bij aan het goede doel. Mogen we op u rekenen deze avond?

Goede doelen

De opbrengst komt toe aan de volgende goede doelen:

Dit gala wordt geïnitieerd door een commissie die zich hier vrijwillig voor in zet. Tevens is AFAS Software een betrokken partner in de organisatie door faciliteiten, personeel en keuken volledig beschikbaar te stellen voor de gala-avond. De volledige opbrengst van de veiling komt dit jaar ten goede aan de zorg voor mensen zonder thuis.

Reserveer nu

U kunt nú uw tafel voor deze exclusieve avond reserveren. Aan een tafel kunnen 10 personen deelnemen. De kosten voor een tafel bedragen 1750,- euro. De kosten voor een individuele stoelreservering bedraagt 200,- We zien uit naar uw komst!