Van harte uitgenodigd voor het Exclusieve Faith Driven investeerdersmiddag

Dit evenement is exclusief voor investeerders die op zoek zijn naar het maken van een koninklijke impact met hun investeringen. Op 30 september organiseren GIDSnetwerk, Revive.nl en Money Principles in samenwerking met Faith Driven Investor Nederland voorafgaand aan het jaarlijkse benefietgala van GIDSnetwerk, een exclusieve investeerdersmiddag. De middag vindt plaats bij AFAS Theater Leusden.

Wat u kunt verwachten? Naast inspirerende speeches van Piet Mars, Erik Smithuis en Jan van den Bosch, zijn er drie christelijke beleggingsinitiatieven die zichzelf zullen presenteren waaronder Aliter Invest van de keizerlijke familie Habsburg uit Zwitserland. Het thema van de middag is Faith Driven investeren om met onze beleggingen een koninklijke impact te maken.

Meld uw aan

U kunt voor deze exclusieve middag aanmelden. De kosten zijn inclusief lunch 125,- euro per persoon. We zien uit naar uw komst!

Programma

De investeerdersmiddag wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. De afgelopen maanden zijn er steeds meer christelijke investeringsinitiatieven van de grond gekomen en daar willen we specifiek een middag aandacht aan besteden. De initiatieven variëren van beleggingsoplossingen voor publieke en private markten, van startup investeringen tot large cap fondsen. Deze initiatieven onderscheiden zich van traditionele investeringen door concreet invulling te geven aan christelijke normen en waarden in het beleggingsproces.

Tijd

11:30 Inloop
12:00 Start evenement
15:30 Einde evenement

Agenda

12:00-13:00 Lunch
13:00-14:00 Sprekers
14:00-15:30 Introducties investeringsfondsen
Vanaf 15:30 GIDSnetwerk benefietgala (apart voor aanmelden)

Locatie

Afas Theater
Inspiratielaan 3, Leusden

Dresscode

In verband met het aansluitende gala, zullen veel deelnemers zich kleden in Gala & feestelijke kleding. Tenue de Ville. Dit is geen verplichting voor dit specifieke evenement.

De term Faith Driven is over komen waaien uit Amerika waar de missie van Faith Driven Investors bestaat uit het transformeren wat het betekent om te investeren als christen. Kapitaal = invloed en daarom is het belangrijk om daar met elkaar over na te denken wat dat voor onszelf betekent. Wat doen wij met de invloed die God ons heeft gegeven? Faith Driven Investors is een beweging die christelijke investeerders met elkaar verbindt en investeerders wilt helpen die geloven dat God alles bezit en dat wij Zijn bezit op een verantwoordelijke manier mogen beheren.

Archduke Imre von Habsburg-Lothringen Achterkleinzoon van de laatste Oostenrijks-Hongaarse keizer, eigenaar en CEO van Aliter Invest. Imre creëert christelijke investeringsoplossingen met de Multi-Family Office en vermogensbeheerder.

Piet Mars Medeoprichter van AFAS Software en vooraanstaand IT-ondernemer. Via hun familiestichting Pharus streeft hij ernaar meer impact te maken met het vermogen dat hem en zijn familie is toevertrouwd.

Erik Smithuis Medeoprichter van ICM Opleidingen & Trainingen, bekroond als ‘Beste opleider van Nederland’. Erik deelt graag zijn visie op het betrekken van God bij investeringskeuzes

Jan van den Bosch CEO en eigenaar van High Flight International Holding. Presentator van “Hour of Power” Nederland, hij zet zich in om met de middelen die God hem heeft toevertrouwd impact te maken in Gods koninkrijk.

  1. om te verbinden met elkaar
  2. om kennis op te doen (onder andere middels uw bijdrage)
  3. om te geven en delen

Deze middag wordt geïnitieerd door een commissie die zich hier vrijwillig voor in zet.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op deze inspirerende maar ook praktische middag.

Reserveer nu

Graag alleen registeren als je een persoonlijke uitnodiging hebt gehad of uitgenodigd bent door een van onze leden uit het GIDSnetwerk, Revive business netwerk of Faith Driven Investor community. Indien je er wel bij wilt zijn maar niet bent uitgenodigd neem dan contact met ons op.

De kosten zijn inclusief lunch 125,- euro per persoon.