Armzalig leiderschap

Dienend leiderschap leer je van mensen, niet van modellen. Henri Nouwen is een van de meest invloedrijke schrijvers van het einde van de twintigste eeuw. Hij maakte een fascinerende carriereswitch van gewaardeerd professor aan de Amerikaanse topuniversiteit Harvard naar de verzorging van de zwaar gehandicapte Adam. Nouwen heeft tal van originele inzichten voor leiders van nu. Geregeld tegendraads aan ‘moderne’ leiderschapstheorieen en verrassend actueel voor leidinggevenden die hun werkstijl vanuit diepere waarden en drijfveren willen vormgeven. Met medewerking van Laurent Nouwen, de jongere broer van Henri, die een vergelijkbare carriereswitch maakte: hij was vennoot in een top-advocatenkantoor en werd vrachtwagenchauffeur op hulptransporten.

Laurent Nouwen, broer van Henri Nouwen, vat als trainer-spreker samen waar het in deze twee dagen vooral om gaat.

 

De module wordt voor de tweede keer aangeboden op de data donderdagavond 11 september, vrijdag 12  september en vrijdag 10 oktober 2014.

Klik hier voor meer informatie over de module Armzalig leiderschapGnA Brochure armzalig leiderschap

 

Meer informatie en aanmelden
GIDSacademy biedt Armzalig leiderschap als module aan. Wilt u meer informatie over deze module of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Addie van Dalen, of vul het onderstaande contactformulier in. Particulieren en goede doelen organisaties komen in aanmerking voor kortingen op de gemelde prijzen.

 

  Bedrijfsnaam

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Opmerking