Dienstbaar leiderschap

De Leergang dienend leiderschap koppelt de laatste inzichten van dienend leiderschap aan ‘out-of-the-box-ervaringen’ waaraan je – soms letterlijk – je handen vuilmaakt. Want échte dienstbaarheid leer je samen met anderen: in je organisatie, thuis en in de maatschappij.

Voor wie?

De Leergang Dienend Leiderschap is speciaal ontwikkeld voor professionals met minimaal tien jaar leiderschapservaring. Leiders die hun talenten dienstbaar willen inzetten op een manier die bij hen past. En die hun dienend leiderschap graag praktisch maken op de werkvloer.

Inhoud van de Leergang

Na aanmelding voor de Leergang vindt eerst een intakegesprek plaats. In dit gesprek bepalen we samen uw persoonlijke leerdoelen. De Leergang zelf bestaat uit zes dagen met één keer een overnachting. Drie dagen gaat u aan de slag met het thema dat specifiek u bezig houdt. Zo wordt het een unieke leerervaring – op maat voor u gesneden! De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Dienend leiderschap (wat is het en hoe past het bij jou);
 • Verdieping (inspiratie en navolging van grootmeesters uit twintig eeuwen christelijke traditie);
 • Integer dienstbaar leiden van binnenuit (in gezin, werk en maatschappij).

Praktijkopdrachten

Tussen de leergangen door oefenen met uitdagende praktijkopdrachten. Gedurende de hele leergang wordt gewerkt in kleinere intervisiegroepen voor delen en aanscherpen. Veel aandacht is er bovendien voor onderlinge verbinding en het leren van en met elkaar.
Klik hier voor meer informatie over de module Dienstbaar Leiderschap

NB: de data zoals vermeld in de brochure hieronder zijn niet meer geldig. De leergang voor 2014 staat gepland op 1 vrijdag per maand vanaf april 2014!

GA Brochure Dienstbaar leiderschap

 

Meer informatie en aanmelden
GIDSacademy biedt Dienstbaar leiderschap als module aan. Wilt u meer informatie over deze module of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Addie van Dalen, of vul het onderstaande contactformulier in.

  Bedrijfsnaam

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoonnummer

  E-mail

  Opmerking