← terug naar nieuws overzicht

Vooraankondiging GIDSnetwerk Children Asking Gala 2018

30-10-2017

(Vooraankondiging)

Gala-avond 2018

Save the Date : 26 maart 2018

Geachte Mevrouw / Mijnheer,

In de sfeervolle ambiance van het Hilton in Soestduinen vindt de Gala-avond 2018 plaats voor het goede doel van de Stichting Children Asking plaats. GIDSnetwerk nodigt u van harte uit zich aan te melden voor deze fantastische avond met zeer aansprekende sportieve gasten en muzikaal top entertainment.

Voorlopige Programmering

Eric en Melina Botteghin

Eric en Melina Botteghin

Dywel Braaf

Dywel Braaf

Jonathan Vroege

Jonathan Vroege

 

 

 

 

 

Feyenoordtafel met Eric Botteghin

De Braziliaanse rots in de branding van de Feyenoord verdediging Eric Botteghin (30) zal met enkele collega’s plaatsnemen aan één van de prachtig gedekte tafels. Eric en zijn vrouw Melina zullen als ambassadeurs van Children Asking vertellen over hun bezoek aan de favella’s in Sao Paulo

Dywel Braaf (18) winnaar van de 2e prijs op het Prinses Christina Concours 2014 is een briljant pianist die zelf geschreven verbluffende composities ten gehore zal brengen.

Jonathan Vroege (23) winnaar van de Pia Douwes Special Talent Award en hoofdrolspeler (Simba) in The Lion King zal u omver blazen met zijn vocale talent.

Jan van den Bosch is wederom bereid gevonden namens ons uw gastheer te zijn en Erik Smithuis zal de rol van veilingmeester van zeer interessante items op zich nemen. Het wordt weer een prachtige avond waarop u en uw gasten het goede doel stijlvol kunnen steunen.

Wilt u getuige zijn ? Zet het in uw agenda en wacht nadere berichtgeving af. Of nog liever, meldt u alvast aan via ons emailadres secretariaat@childrenasking.com.

Namens de besturen

Stan Uyland

GIDSnetwerk
www.gidsnetwerk.nl

Eric Visser

Children Asking
www.childrenasking.org