← terug naar nieuws overzicht

Zakenreis – Business as a Mission

02-10-2019

In samenwerking met Children Asking en het gemeentebestuur van Santa Isabel (SP) organiseren wij van 27 tot en met 30 april 2020 een bijzondere zakenreis. Het doel van deze reis beperkt zich zeker niet tot het kennismaken met de gunstige investeringsomstandigheden in deze, in de bergen gelegen, randgemeente van de miljoenenstad São Paulo. U zult ook kennismaken met het levensveranderende werk van Children Asking. Hierbij is naast een bezoek aan één van de 2000 favelas ook een diner in het beroemde hotel Unique in São Paulo inbegrepen.

Omdat u op Koningsdag in São Paulo aankomt en onze kinderen zich wel bewust zijn van het feit dat het Nederlandse particulieren en bedrijven zijn die zich hun lot hebben aangetrokken, zullen we daar ook zeker aandacht aan besteden. Een bezoek aan Santa Isabel en de conferentie “Business as a Mission”, o.l.v. de Prefeita, Fabia Porto,  staat ook op het programma. Tijdens deze reis zullen, naast de ontmoetingen met Braziliaanse collega’s, ook de Sustainable Devopment Goals aan de orde komen. U zult verblijven in het, in een natuurgebied gelegen hotel Recanto Angaturama in Santa Isabel (SP)

Voor deze reis betaalt u slechts vliegkosten Amsterdam-São Paulo en het diner in hotel Unique. Het logies en verblijf, deelname aan de conferentie en bezoek aan Children Asking worden u door het gemeentebestuur van Santa Isabel aangeboden.

Voor informatie en aanmelding, eMail Us.

zakenreis – Business as a mission

Brochure Business as a mission