← terug naar nieuws overzicht

De wereld staat op zijn kop!

31-01-2021

Ook in Nederland

Een avondklok, verborgen armoede, rellen, eenzaamheid mensen op de vlucht, discriminatie omdat iemand anders is of denkt, scheidingen, ontevredenheid, en ga zo maar door.

Vooral ook onzekerheid hoe hou ik me staande hoe bereid ik mijn kinderen voor, hoe hou ik mijn huwelijk goed, hoe kan ik een lichtpuntje zijn voor mijn directe omgeving hoe deal ik met mijn angst en ga zo maar door. Vragen ook voor ons als mannen….

Juist in deze tijd is het belangrijk verbinding te zoeken elkaar te helpen te schaven te bemoedigen

Gerechtigheid brengen ver weg, maar vooral ook om ons heen.

Wij als mannen kunnen hier een grote rol in vervullen laat je maar eens inspireren door jesaja 58.

Hoe gaat het met jullie?

Het is even stil geweest rondom de kampvuuravonden maar we zijn bezig met een nieuw plan voorlopig via zoom.

Samen met een beweging Working man uit de Evangelie Gemeente Zeist met aanvulling van Gidsnetwerk, de vierde Musketier en kampvuur avonden Soest is het volgende plan ontstaan:

Maandelijks een mannenavond per zoom (zolang nodig), maar hoe dan?:

We gaan na een opening met gebed in kleine (zoom)groepjes uiteen, aan de hand van een thema bedenken we als groepje één of meer vragen aan een spreker. We komen dan weer samen in één zoom meeting en stellen de vragen per groep aan de spreker. Hij gaat die zo goed en zo kwaad als het kan een Bijbels antwoord op geven.

Voor wie?:

Avonden open voor mannen waaronder de mannen uit ons kampvuur avonden bestand

En wanneer?:

We willen al snel beginnen, door de avondklok zullen vele mannen hopelijk een gaatje hebben of kunnen maken in hun agenda.

Hier de planning voor de komende maanden.

Inloop vanaf 20.15 uur aanvang programma 20.30 uur einde 21.45 uur evt de mogelijkheid om met je eigen bitterbal en drankje nog na te chillen voor wie dit willen.

Natuurlijk hopen we dat we zo spoedig mogelijk weer avonden buiten om een vuurtje kunnen houden maar wie weet houden we het zoom gedeelte er gewoon in voor hen die wat verder weg wonen.

We willen er zijn voor jullie! en samen er voor elkaar.

Je begrijpt dat omdat het digitaal is je je moet aanmelden per avond met je mailadres zodat we je de link ongeveer een dag van tevoren kunnen sturen. En daag zeker ook je buurman of.. uit ze zijn van harte welkom Christen of niet

Stuur je aanmelding per mail naar mij Gerrit50@gmail.com (Wij regelen dat je op tijd van iemand de link doorgestuurd krijgt)

Sterkte en wijsheid gewenst en hopelijk zien we je in de zoom.