← terug naar nieuws overzicht

Children Asking GIDSnetwerk Gala 2021 gaat door!

22-03-2021

Wij gaan er vooralsnog van uit dat het op 11 oktober aanstaande mogelijk zou moeten zijn een veilige en fantastische gala-avond met meer dan 100 gasten te kunnen organiseren. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen zoals die door de overheid zullen worden verstrekt. Een combinatie van vaccinatie en testen zal hier vermoedelijk het antwoord zijn op ons verlangen weer terug te keren naar een meer “normale” samenleving.

We houden het onderstaande, in 2020 gecancelde, programma aan.

Waar: In de schitterende, centraal gelegen, locatie het AFAS theater, te Leusden.

Met keynote spreker: Prof. Peter Jan Balkenende, hoogleraar en politicus van het Christen-Democratisch Appèl en oud minister-president van Nederland en Jan van den Bosch, zakenman en Tv-presentator Hour of Power als gastheer.

Verrassend muzikale ontdekking: een ode aan de grote componisten ter wereld. Laat je meeslepen in ’s werelds mooiste klanken.

De inwendige mens zal op hoogstaande culinaire wijze verzorgd worden door Chef-kok Thijmen.

Prachtige veiling met aantrekkelijke kavels. De veilingcatalogus zal ruim voorafgaand aan de gala-avond op deze  pagina worden gepubliceerd.

Het doel van deze avond: het aanbieden een menswaardig bestaan en kwalitatief hoogstaand Christelijk Onderwijs aan Kinderen in de risicogebieden in Latijns Amerika, Azië en Afrika. 

Doe mee en reserveer een tafel met 10 couverts voor € 1.500,–. Losse couverts voor € 175,–.

Dresscode: Black Tie