← terug naar nieuws overzicht

Prinsjedagontbijt in teken van jeugdwerkloosheid

12-08-2021

Het is inmiddels een traditie in Soest en Soesterberg: het Prinsjesdagontbijt. Alweer voor de 15e keer organiseert Gidsnetwerk, ditmaal samen met ReconnAct Maatjesprojecten, deze inspirerende ontbijtbijeenkomst.

Zoals elk jaar komen lokale leiders en betrokkenen uit het bedrijfsleven, het onderwijs, de politiek en andere organisaties bijeen om met elkaar te spreken over Suzanne die extra aandacht nodig heeft om aan het werk te komen en over Kadir die grote moeite heeft een stage te krijgen. Het thema dit jaar is dan ook: ‘Een tegen Jeugdwerkloosheid’.

Over haar praktijkervaringen vertelt namens  CNV voorzitter Piet Fortuin en Liesa van Aalst zal namens de gemeente het onderwerp belichten.

De sprekers zullen plaats nemen in een discussieforum, waarin ook Daan Huisman (ROC Midden Nederland) en Judith de Pagter (voorzitter Soester Zakenkring) hun ervaringen zullen inbrengen.

Het ontbijt wil een duurzame broedplaats zijn van haalbare ideeën en concrete oplossingen om jongeren meer kansen te geven op de arbeidsmarkt.


Wanneer: vrijdag 24 september, 07.00-09.00 uur
Locatie: Restaurant De Soester Duinen
Entree en ontbijt: € 17,50 per persoon

Meld je aan https://gidsnetwerk.nl/events/prinsjesdagontbijt-soest.